08-04-2021
Somerparc aan de Amstel voor stadse gezinnen

Somerparc aan de Amstel voor stadse gezinnen

Als stads gezin, dat wél van de stadse reuring wil genieten, maar er niet míddenin hoeft te wonen én een eigen tuin wil, is wonen in een van de royale Town Houses in Somerparc aan de Amstel ideaal. Hier kun je met je partner en kinderen genieten van rust, ruimte én van de gezelligheid van het Amstelkwartier. Hoe leven en wonen in het Amstelkwartier eruit kan zien, lees je in deze blog.

De ligging aan de oevers van de Amstel vraagt natuurlijk om een sportieve start van je dag. Een rondje joggen, of samen met de hond naar een van de parken of een stukje wandelen langs het water voordat de kinderen naar school gaan, is natuurlijk genieten.

 

Voor iedere leefstijl een woonindeling

Een vroege ochtendwandeling maakt hongerig. Een lekker ontbijtje is dan ook zo gemaakt in de luxueuze grote leefkeuken. De voor- en/of achtertuin, het terras of balkon zijn een heerlijk verlengstuk van je woonkamer of leefkeuken waar de kinderen ook nog lekker de ruimte hebben om buiten te spelen. Iedere leefstijl vraagt om een andere woonindeling. Zo kun je als toekomstige bewoner van de Townhouses voor 1 of 2 badkamers kiezen, bijvoorbeeld met een inloopdouche of homespa.

 

Op de fiets naar school
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er in het Amstelkwartier o.a. Montessorischool “De Amstel. In deze nieuwe, moderne school wordt gebruik gemaakt van blended learning, een combinatie van concreet schoolmateriaal en Ipads. De overstap naar het middelbaar onderwijs is binnen enkele minuten op de fiets ook zo gemaakt. Bijvoorbeeld naar het Pieter Nieuwland College aan de Nobelweg in Oost.

 

Alles bij de hand

Dankzij de nieuwe fietsbrug over de Weespertrekvaart fietsen de kinderen na het ontbijt dus zo veilig naar school en kun je zelf gelijk je boodschappen doen. De nieuwe autobrug over de Duivendrechtsevaart zorgt straks voor een top verbinding met de Rivierenbuurt en de A2 richting Utrecht.  Met een eigen berging en parkeerplaats in de ondergronds parkeergarage exclusief voor jou en je gezin heb je nooit meer parkeerproblemen en stallen de kids hun fiets of scooter veilig en droog.

 

Best of both worlds
Met de zomer weer bijna voor deur krijgen we al visioenen van een frisse duik in het schone Amstelwater, roeien bij RIC of een boottochtje over de Amstel. En wanneer het weer mag: lekker naar de gym. Het weekend sluit je daarna welverdiend af bij je favoriete loungeplek tHUIS. Kortom, wonen in Somerparc aan de Amstel is best of both worlds.