29-06-2021
Verkoop gestart 3 exclusieve Penthouses

Verkoop gestart 3 exclusieve Penthouses

De verkoop van de laatste 3 woningen in Somerparc aan de Amstel, 3 exclusieve penthouses op de 5e verdieping, is gestart. Elk penthouse heeft 2 zonnige dakterrassen en mogelijkheid tot 2 parkeerplaatsen. Hier geniet je altijd van een prachtig weids uitzicht over de fraaie Amstelbocht, het Bella Vistapark én de historische watertoren. In één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland. Dat is wonen en leven op topniveau. Je kunt je inschrijven op een van de penthouses tot vrijdag 16 juli 12 uur.

Penthouse X – bnr 57

Het exclusieve penthouse type X (ca. 245 m2) ligt op de 5e verdieping van het 2e Amstelgebouw van Somerparc aan de Amstel. Het penthouse ligt helemaal vrij en beslaat de volledige verdieping van dit gebouw. Hier ervaar je, doordat je geen buren hebt optimale privacy, maximaal comfort, luxe en ruimte in overvloed.

Image not found

Penthouse type Y – bnr. 58

Het prachtige high end penthouse type Y (ca. 258 m2) ligt aan de voorzijde van Amstelgebouw IV. Aan drie zijdes ligt het penthouse vrij en geniet je van het waanzinnige uitzicht. Maar het mooiste uitzicht ervaar je précies op het hoekje van de 5e verdieping vanaf je terras. Hier heb je het meest prachtige uitzicht over de Amstel en geniet je van een heerlijk vrij gevoel van royale weidsheid en mooie zonsondergangen.

Penthouse type Z – bnr. 59

Het royale penthouse type Z (ca. 186 m2) is prachtig gelegen op de hoek van de 5e verdieping van Amstelgebouw IV. Met aan twee zijdes grote raampartijen en aan twee zijdes een terras waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt op de Amstel. Doordat ze aan beide kanten van het penthouse zijn gesitueerd geniet je zowel van je koffie in het ochtendzonnetje als je wijntje in het avondlicht.

 

Geïnteresseerd in een penthouse in Somerparc aan de Amstel?

Neem dan contact op met een van de makelaars.
Els Verpoorten van Eefje Voogd Makelaardij:
els@eefjevoogd.nl / 020 305 05 60
Stefano Djoemena van Lunshof Makelaardij:
stefano@lunshof.nl / 020 345 8 345

Financiering

Bij de start verkoop kun je je inschrijven voor de penthouses onder de voorwaarde dat de financiering van de woning al getoetst is. Dit mag een verklaring zijn van de bank, jouw accountant of hypotheek adviseur die bevestigt dat je in staat bent (bij het door jouw opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld) het benodigde bedrag voor jouw gewenste penthouse kunt lenen of met eigen middelen kunt financieren.

Bij financieel adviseur De Kredieter staat een team van ervaren financieel adviseurs voor je klaar om je verder te helpen. Dus neem vooral contact met ons op.

Kredieter

020 - 575 33 20
nieuwbouw@kredieter.nl
https://www.kredieter.nl/

Kredieter