14-10-2021
Laatste beschikbare Town House voor stadse gezinnen

Laatste beschikbare Town House voor stadse gezinnen

Town House 12 is de laatste beschikbare gezinswoning op de begane grond van Somerparc aan de Amstel. Het is een heerlijk ruim familiehuis, gelegen aan het Bella Vistapark. Tevens heb je een prachtig uitzicht richting de Amstel rivier. De woning is ruim, licht en verdeeld over twee verdiepingen.

 

Prachtige split level met raampartijen van maar liefst 3,9 meter hoog!

Wanneer je vanaf de begane grond de trap oploopt, kom je binnen in de woonkamer met een hoogte van maar liefst 3,9 meter! De even hoge raampartijen geven een prachtig uitzicht over het groene park, de iconische watertoren én de Amstel. Dat geeft een heerlijk ruim en vrij gevoel. Deze eerste verdieping van Town House 12 heeft een riante split level. Je loopt hier het trapje op naar de semi-open woonkeuken met een hoogte van circa 2,8 meter. De keuken biedt ruimte aan een kookeiland met barretje én een eettafel. Hier kook je met uitzicht over het park en zit je ’s ochtends heerlijk aan je bar te ontbijten of drink je ’s avonds een wijntje.

 

Meerdere buitenruimtes en slaap- en werkkamers

Op de eerste verdieping bevinden zich tevens twee slaapkamers, waarvan een master bedroom met een terras met een openslaande deur. Deze slaapkamer heeft tevens een eigen badkamer met bad, douche en separate derde toilet. Op deze verdieping bevindt zich ook het separate gastentoilet. Ook de begane grond heeft een extra hoge verdiepingshoogte van wel 3,7 meter! Hier bevinden zich twee slaap- of werkkamers en een badkamer met wc. De voortuin biedt ruimte aan een zitje, waar je geniet van het zicht op het Bella Vistapark.

 

Fiets en auto parkeren

Met een gemeenschappelijke fietsenberging en parkeerplaats in de ondergronds parkeergarage exclusief voor jou en je gezin heb je nooit meer parkeerproblemen en stallen de kids hun fiets veilig en droog. Hier kun je met je partner en kinderen genieten van rust, ruimte én van de gezelligheid van het Amstelkwartier.

 

Interesse? Bekijk snel Town House 12 en schrijf je in.

Somerparc aan de Amstel voor stadse gezinnen

Somerparc aan de Amstel voor stadse gezinnen

Als stads gezin, dat wél van de stadse reuring wil genieten, maar er niet míddenin hoeft te wonen én een eigen tuin wil, is wonen in een van de royale...
Lees meer