23-12-2020
Riverfront in een nieuw jasje: begin 2021 in verkoop

Riverfront in een nieuw jasje: begin 2021 in verkoop

Het is een tijd stil geweest rondom het project Riverfront in het Amstelkwartier. Dat had allerlei redenen, waaronder COVID-19. Er is veel gebeurd én veranderd in ons dagelijks leven het afgelopen jaar. Ons levensritme is totaal anders en de hoeveelheid tijd die we thuis doorbrengen is enorm toegenomen.

Daarom hebben wij het afgelopen jaar aangegrepen om Riverfront kritisch onder de loep te nemen en de plattegronden verder te optimaliseren. We hebben er een aantal aangepast aan ‘het nieuwe normaal’. Dat betekent dat we goed hebben gekeken hoe we de verschillende leefruimtes in een woning nog beter op elkaar aan kunnen laten sluiten én hoe we meer ruimte kunnen creëren zodat een ieder zijn eigen (werk)plek en privacy in huis heeft.

Een nieuwe naam: Somerparc aan de Amstel
Bij zoveel veranderingen, hoort ook een andere naam, namelijk: Somerparc aan de Amstel. Natuurlijk mét een compleet vernieuwde website.

Start verkoop in februari 2021
Op dit moment zijn we nog volop bezig om alle nieuwe verkoopstukken gereed te krijgen, zoals fraai ingerichte plattegronden, nieuwe visuals, een prachtige nieuwe brochure die je straks kunt verkrijgen via de makelaars en een modelwoning zodat je zelf de sfeer van wonen in het Amstelkwartier kunt ervaren. Onze planning is om begin februari in verkoop te gaan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

Waarom je in Somerparc aan de Amstel wílt wonen
In totaal komen in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier 59 woningen: 14 luxueuze Town Houses voor ontspannen gezinnen, 42 stijlvolle City Apartments voor ambitieuze urban professionals en 3 exclusieve Penthouses voor wie wil leven op topniveau. In Somerparc aan de Amstel woon je straks aan het heerlijke groene Bella Vistapark én aan de oevers van de Amstel met een prachtig weids uitzicht over de Amstelbocht. In een hoogwaardig afgewerkte woning én in één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland.