29-01-2021
Somerparc aan de Amstel: 1 februari in verkoop!

Somerparc aan de Amstel: 1 februari in verkoop!

Op 1 februari gaan 14 Town Houses en 42 City Apartments in Somerparc aan de Amstel in verkoop. De Penthouses gaan op een later tijdstip in verkoop.

 

Film en online brochure
Normaalgesproken ontmoeten we elkaar bij de start van een verkoop altijd tijdens een verkoopevent. Helaas is dit in deze tijd niet mogelijk. Om die reden hebben we een video én een online brochure gemaakt om je een goeie impressie te geven van wonen in Somerparc aan de Amstel.Stefano Djoemena (een van de betrokken makelaars) vertelt je alles over de woningen en wonen in het Amstelkwartier, de architect komt aan het woord, ontwikkelaar Tamar Steenbergen vertelt je alles over hoe duurzaam Somerparc aan de Amstel is en Niels, bewoner van het Amstelkwartier, vertelt enthousiast over wonen in het Amstelkwartier.

Zie ook brochure 

 

Financiering en erfpacht
Somerparc aan de Amstel staat niet op eigen grond. Dit betekent dat je erfpacht moet betalen aan de gemeente Amsterdam. De erfpacht kun je betalen via een maandelijkse canon óf eeuwigdurend afkopen. Beide hebben impact op je leencapaciteit. Onze financiële adviseur Anne-Fleur Schotema van de Kredieter legt in een interview uit hoe dit werkt en wat dit voor jouw leencapaciteit kan betekenen.