02-02-2021
Inschrijving gestart!

Inschrijving gestart!

Vanaf maandag 1 februari kun je je inschrijven op een (of meerdere) Town Houses of City Apartments in Somerparc aan de Amstel. De inschrijving sluit op donderdag 11 februari om 12 uur. De Penthouses gaan op een later tijdstip in verkoop.

Film en online brochure

Normaalgesproken ontmoeten we elkaar bij de start van een verkoop altijd tijdens een verkoopevent. Helaas is dit in deze tijd niet mogelijk. Om die reden hebben we deze video én een online brochure gemaakt om je een goeie impressie te geven van wonen in Somerparc aan de Amstel.

In de video vertelt Stefano Djoemena (een van de betrokken makelaars) je alles over de woningen en wonen in het Amstelkwartier, de architect komt aan het woord, ontwikkelaar Tamar Steenbergen vertelt je alles over hoe duurzaam Somerparc aan de Amstel is en Niels, bewoner van het Amstelkwartier, vertelt enthousiast over wonen in het Amstelkwartier.

Zie ook de brochure

Financiering en erfpacht

Somerparc aan de Amstel staat niet op eigen grond. Dit betekent dat je erfpacht moet betalen aan de gemeente Amsterdam. De erfpacht kun je betalen via een maandelijkse canon óf eeuwigdurend afkopen. Beide hebben impact op je leencapaciteit. Onze financiële adviseur Anne-Fleur Schotema van de Kredieter legt in een interview uit hoe dit werkt en wat dit voor jouw leencapaciteit kan betekenen.

Drie redenen waarom je in Somerparc aan de Amstel wilt wonen!

Drie redenen waarom je in Somerparc aan de Amstel wilt wonen!

Els Verpoorten van Eefje Voogd Makelaardij en Stefano Djoemena van Lunshof Makelaardij (betrokken makelaars van Somerparc aan de Amstel) vertellen ent...
Lees meer
De financiële impact van erfpacht in Somerparc aan de Amstel

De financiële impact van erfpacht in Somerparc aan de Amstel

In Somerparc aan de Amstel wordt door de gemeente Amsterdam erfpacht toegepast. Anne-Fleur Schotema, financieel adviseur bij de Kredieter legt uit wat...
Lees meer